Breaking News

6/recent/ticker-posts

PSG vs Real Madrid canlı izle @!!15.02.2022

PSG vs Real Madrid canlı izle, Paris Saint-Germain, Real Madrid'i UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nun açılış maçı için Salı günü Parc des Princes'te karşılıyor (15:00 EST | CBS ve Paramount+) ve tüm gözler ilk iki yıldız olarak Parc des Princes'te olacak. Avrupa futbolunda kafası karışık takımlar savaşıyor.


PSG vs Real Madrid canlı izle @!!15.02.2022
PSG vs Real Madrid canlı izle @!!15.02.2022

Kylian Mbappe, Paris meselesine verdiği önem ve İspanyol devlerinin onu Santiago Bernabeu'ya getirme konusundaki uzun süredir devam eden ilgisi göz önüne alındığında ana tartışma konusu olacak, ancak bu yüzleşme Lionel Messi'ye Los Blancos ile rekabetini yenileme şansı da veriyor.


Paris Saint-Germain teknik direktörü Mauricio Pochettino maçtan önce yaptığı açıklamada, "Bir tarafta diğerinden daha fazla baskı yok" dedi. "Dünyanın en büyük kulüplerinden Real'e saygı duyuyoruz ama favori takımımız yok. Bu maç da final olabilirdi. Takımıma ve enerjilerini bize aktaran taraftarlara inanıyorum."

Kaptan Marquinhos, "Sezon başından beri savaşıyoruz" dedi. "Her gün antrenman yapıyoruz ve birçok maç oynuyoruz - bazıları iyi, bazıları çok iyi değil, bazıları son dakika kazananlarıyla. Daha önce olanları görmezden gelmemeliyiz."

2021-22 Şampiyonlar Ligi, Çarşamba günü son 16 turunun ilk ayağıyla geri dönüyor.

Ağır siklet kulübü Paris Saint-Germain (PSG), Parc des Princes'te Real Madrid'i ağırlarken, Sporting Lizbon, Lizbon'da Manchester City'yi konuk ediyor.


Neymar'ın dönüşüyle ​​neşelenen PSG patronu Mauricio Pochettino, Kylian Mbappe ve Lionel Messi ile yapılan seçimler için de kaybedecek. Bu arada Sergio Ramos'un sakatlığı nedeniyle eski takımının maçını kaçırması bekleniyor.


Post a Comment

0 Comments