Breaking News

6/recent/ticker-posts

Büyük Süper Kase 2022 Maçı canlı izle

Büyük Süper Kase 2022 Maçı canlı izle  NFL tarihinin en büyük sezonunun doruk noktası olacak. Uygun bir şekilde, bu yılki mola programı dolu ve Dr. Dre, Eminem, Snoop Dogg, Mary J. Blige ve Kendrick Lamar bir hip-hop grubu olarak sahneye çıkmaya hazırlar. Ama devre arası şovlarını tam olarak nasıl izleyebilirsiniz? İster oyun oynamayı, ister konsere gitmeyi veya bir konsere katılmayı planlıyor olun, doğru yere geldiniz. 2022 Super Bowl devre arası şovunu izlemek veya yayınlamak için ihtiyacınız olan tüm ayrıntılar aşağıdadır.


Büyük Süper Kase 2022 Maçı canlı izle
Büyük Süper Kase 2022 Maçı canlı izle


Super Bowl 2022 Live
Super Bowl LVI Live
Los Angeles Rams vs Cincinnati Bengals Live
Rams vs Bengals Live
super bowl 2022 halftime show Live

Super Bowl devre arası şovunu izlemek gibi

Tarih: 13 Şubat Paza

Yer: SoFi Stadyumu (Inglewood, CA)

TV: NBC | Akış: fuboTV (ücretsiz deneme)


Mola programı ne zaman?

Büyük soru! Super Bowl'un kendisi 18:30'da yapılacak. m. Doğu saati başlama vuruşu ve ilk yarı gösterisi ikinci çeyreğin bitiminden kısa bir süre sonra başlayacak. NBC akşam 8'den sonra olacağını tahmin ediyor. Bir ET olarak, izleyiciler gösterinin akşam 8:00'de başlamasını bekleyebilirler. m. 20:30'a kadar m. ET, başlama vuruşundan yaklaşık 90 dakika sonra.


Mola ne kadar sürecek?

Super Bowl devre arası gösterileri 12 ila 15 dakika uzunluğunda olma eğilimindedir, ancak gerçek aralık, normal NFL ilk yarının neredeyse iki katı olan 20 ila 30 dakikaya yakındır.

2022 Super Bowl'a sadece saatler kaldı ve bahsinizi kilitlemediyseniz ve bir oyuncunun desteğini seçmediyseniz, şimdi tam zamanı. Playofflar ne kadar vahşi ve tahmin edilemezdi? NFL'nin en büyük sahnesinde Pazar çılgınlığını dört gözle beklemiyor musunuz? Bu, NFL tarihinde herhangi bir konferansta ilk üç tohuma yer vermeyen ilk Super Bowl ve Super Bowl tarihinde iki eski en iyi oyun kurucunun buluştuğu ikinci Super Bowl. Sean McVay ve eski oyun kurucu koçu Zac Taylor, Joe Burrow vs. Matthew Stafford, Ja'Marr Chase vs. Jalen Ramsey. Oradaki kim?


Super Bowl Pazar günü için paranızı nereye koyacağınıza dair ipuçları arıyorsanız doğru yere geldiniz. Aşağıda, bu maç için farklı bahis açılarına bakacağız. Bu son NFL karşılaşması, oyuncular için çekici aksesuarların yanı sıra CBS Sports ve SportsLine'dan bir dizi uzman sunacak.

Post a Comment

0 Comments